ny sadel

nu är det min tur att skriva här på bloggen igen. Igår var jag med Geisli på lillhästen i stav för att prova ut en dressyrsadel. Jag hade ställt in siktet på en Globus clic <3 Bekvämare sadel finns verkligen inte! 13.00 skulle jag vara där, så 12.30 så gav vi oss av. Emma var så snäll och följde med som sällskap på hennes häst Hrönn. För att ta sig till Lillhästen från stallet så måste man rida vid 2 åkrar innan man kommer ut på travslingan. Eftersom Geislis leder i ett knä har strulat så valde jag att leda honom på åkrarna, det är ju otroligt tungt nu när det är skare(snön under den nya har blivit jätte hård) Jag trodde jag skulle DÖ!! :o Det var så tungt att gå att jag var tvungen att lägga mig ner och vila efter 1 ½ åker :o När vi väl var framme på travslingan, som tack och lov är plogad!<3 så trodde jag Geis skulle vara lika trött som jag (han har rätt dålig kondis xD) men så fort jag satt upp så var han hur pigg som helst och tävlade med Hrönn. Väl på Lill så kollade Isabell om hans Baldur sadel låg bra, det gjorde den :) Yay! Sen provade vi clic'en. Den satt super på honom! <3 Så nästa vecka kommer min alldeles egna Globus clic :D

snabb update

Jag och erika var ute med hästarna igår som blivit igångsatta efter vintervilan,
vi red över ängarna, där det var högt med snö.
Och det var riktigt riktigt härligt..

Så idag ska vi göra samma sak! / Sofia Pettersson


Kadriljen på Luciatävlingen

Vilket gäng ni är - en helt perfekt kadrilj efter bara en timmes träning. Nästa år ska vi i speakerbåset träna oss på att höja musiken också.
Kanonbra jobbat
Karin, Renée, Sussi, Cia, Lojsan, Malin G och Malin S i MöRS styrelse

Hejsan!

alla underbara Mörsare + ni andra.

Nu ska jag för första gången skriva i denna underbara men inte så aktiva blogg.

Imorgon så är det repedition på Fors Gård inför lucia tävlingens paus show. Jag tror det kommer bli katastrof xD Jag har övat på pogrammet två gånger med Geisli men känner mig fortfarande som en yr höna så fort jag inte kollar på pappret ;)
Hoppas verkligen att ni andra kan det bättre än mig! För annars lär vi behöva fem timmar till att öva xD

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och kränga chips med dipp, ha det bra!!


Ett litet smakprov på vad ni kommer få se på paus underhållningen.
Geisli förra lucia <3




RSS 2.0