Ännu en funktionär

Nu har man sovit ut efter gårdagen.
Det var ju påsktävling, och många av oss ungdomar ställde upp som funktionärer! Jag satt som domarsekreterare (räknade poäng) vid Ylvas bord tillsammans med Nicole (som skrev ner ylvas kommentarer och poäng)! Jag har aldrig gjort det förut så var grymt nervös, och nicole hade inte heller gjort det! Jag frös och var så nervös så jag skakade. I början så gick det verkligen åt skogen.. Missade poäng, fel ryttare fick fel poäng osv.. Då kände man sig skitkass verkligen, och så tyckte man synd om ylva. Men man är ju alltid nybörjare på något, och man måste ju få en chans att lära sig! Tillslut så flöt allting på bättre än bäst, och helt plötsligt kunde man tro att jag & Nicole hade suttit vid domarbordet vid varenda tävling (nästan alltså) haha! :-D Och efter idag så har jag fått en känsla av att jag måste sluta fega så mycket när jag får uppdrag. För även om jag frös som bara f-n så hade jag grymt kul där nere på banan! Uppmanar varje människa att våga vara funktionär, helt klart!

Stort plus till att våra ungdomskvällar & möten har visat sig leda till riktigt bra tävlingar med smidiga medel för att funktionärerna ska kunna hålla ordning och reda. Dessa walkietalkies gav oss en del asflabb. höhö.

/Sofia Pettersson

Jag och Nicole vid domarbordet. Domaren är utsuddad så hon slipper vara med på oönskad bild.

BTW !!

Har glömt att säga att vi MöRS ungdomsgäng har lyckats ragga upp en ny flicka till gänget ! (: Nämligen ALICE ! (: Super kul med nya människor och vi hoppas såklart att fler kommer joina våra ungdomskvällar ! (:

Välkommen och hoppas att du kommer trivas med oss ! (:

Påsktävling 2010 ! (:

Hallå alla glada ! (: Och alla mindre glada för den delen också (:

Igår så hölls Påsktävlingen och gud vad bra det gick och gud va kul det va !
Det va jätte kul att få alla trevliga och positiva kommentarer (:

Vi hade sjukt snygga funktionärs lappar (Mia och jag tänkte prova att ta med oss dom till en exklusiv nattklubb och kolla ifall vi kommer in som VIP gäster) och Walkie-talkies så vi kunde hålla kontakt !
Jag fick stå nere vid framridningen och ropa upp de startgrupper som skulle till collectingring och det verkade vara väldigt uppskattat (: Måste bara säga TACK till Mia som va så sjukt duktig och fixade med alla funktionärer och styrde och ställde, det blev verkligen super bra ! (:

Dagen flöt på väldigt bra tycker jag, alla verkade glada och nöjda ! (: Tror alla var väldigt trötta också efter dagen, jag va iaf VÄLDIGT mätt ! När man har ätit typ 20 toasts och massa annat så mådde man lite illa sen när man kom hem, det resulterade i att jag gick och la mig 20.35 (x Tidigt eller tidigt ?! :O Jag som alltid går och lägger mig sist, gick och la mig först för omväxlings skull ! ;P Jag tänker iaf ALDRIG äta fler än 3 toasts (:

Men Tack alla otroligt duktiga funktionärer, domare och tävlade för en super bra dag ! (:

P.S Walkie-Talkiesar & Megafoner in my HEART ! <3

Sofia Larson


Påsktävling!

Jag måste bara börja med att tacka alla underbara MÖRS tjejer som hjälpte till igår på MÖRS årliga Påsktävling på Fors Gård!
Ni var verkligen SUPER duktiga allihopa!! Vi fick så jäkla mycket beröm av alla :D Och en speciell sak som uppskattades var det nya systemet med kontakt med collecingring från framridningen som jag och Sofia Larson jobbade med under dagen. Det blev verkligen en succé som ska finnas på varje tävling!

Vet inte om jag får saxa ut en grej ur ett mejl jag fick av Karin efter igår men jag gör det ändå!

från mejlet:
MöRSungdomarna – satan i gatan vad ni är duktiga.  Ni har verkligen utvecklats i raketfart. Alla var grymt imponerade av er (att ni sedan fick hjärnsläpp och lekte häst under lunchpausen låtsas vi inte om, ni är ju bara BARN). Ylva hälsade att hon har massor av walkie-talkies som vi kan få förfoga över.

(Det där sista med walkie-talkies tycker jag verkligen om ;) Shit vad roligt jag och Sofia hade med dom där små sakerna xD)

Verkligen en toppen dag blev det! Tack för att ni orkade gå upp i ottan för att vara på plats 7.45, många var där tidigare :o Vi hästtjejer måste ha något allvarligt fel ;) 

Ha det bra!

/Mia Lundgren


Ojojoj mitt första inlägg

Hejsan allihopa!

Nu tänkte jag skriva mitt första inlägg här. Idag tävlade jag på västergården med Stjarna. Det var vår första riktiga tävling. Det gick hur bra som helst!! Vi vann fyrgången och kom 3:a i tölten!:D och KROSSADE ERIKA OCH SOFIA HELT! MOHAHAHA :P hehe näe skoja bara. Det var jätteroligt och jag fick ett jättefint schabrak!

Juste förlåt för att jag missade mötet i torsdags. Jag glömde helt bort det! :(
Det här inlägget blev inte så långt, men nu har jag i alla fall skrivit någonting.

Rosanna


bilder från ungdomskvällen

från senaste ungdomskvällen så fick vi några söta bilder på några söta mörsare.
Alla kunde tyvär inte fastna på bild.


erika visar hur man ska se ut på kort!

Söta Jasmine och en blyg och också väldigt söt Nicole!

Sofia P visar hur hon såg ut när något hände!
Söta Erika och Rosanna!


/Sofiap

RSS 2.0