tjenare!

Har nyss varit och ridit Jarl :) Han var riktigt duktig och jag är superdupermeganöjd. Jarl är min medryttarpålle. Står i samma stall som erikas lettir. Han är svart med stjärn&snopp och är f.96 . En riktig pärla med världens goaste personlighet :) och så är han en redig töltmaskin!

/Sofia Pettersson


tjohoooo!

hejsaaan!!

Nu ska jag försöka skriva ett inlägg här då! ;D
ska ju troligtvis handla om att man ridigt sin häst så här kommer en liten "snutt" om dagens ridLEKTION för Josefin Birkebro.

Idag har jag...
ridigt för Josefin B som ägde min häst Lettir innan jag köpte honom för 2 år sedan.
Jag blev riktigt riktigt nöjd och glatt överraskad av vad som titta fram ur min häst. Vi tränade mycket tölt. Det är hans svaga sida och jag tycker vi lyckades riktigt bra. :)

Btw.. han står i ett stall som heter Mellangården och är 7 år. Svart med mycket personlighet och jag älskar honom!! slänger kanske upp en bild på oss någon annan dag! :)

PUSSOKRAM//Erika Lindgren,
 en riktig MöRSare! ;D



MÖRSARE=BÄST!!!=D

jag har ju två roliga hästar alltså!  hela somrarna på Öland står de i samma hage och sover bredvid varandra och allting, sen idag tog jag in båda två smatidigt och ställde dem bredvid varandra.
Gosi gick fram för att nosa på Busla, så fort de bara tittar på varandra så drar de bak öronen och vänder sej bort!
sen vägrar de vända huvudena mot varandra igen under hela tiden jag höll på med dem!!!=P
de e ju roliga ibland de där små djuren!;)

sedan tog jag och mamma ut dem för att longera, jag tog Busla och det var första gången hon skulle longeras i inspänningar-var för övrigt jätteduktig!=D
men på just en del av volten kunde hon ställa sej jättefint, kan ni gissa vilken??? ja jusste de! den del där hon annars var tvungen att titta på Gosi!=P
såå ena halvan av volten sprang hon och titta utåt mot utgången och andra halvan gick hon hur fint ställd som helst för att slippa titta på Gosi!=P  ibland undrar man ju...;)
men de ju roligt att de kan få en att skratta i alla fall!!!=D;)

längtar till imorrn då MÖRS-brudarna kommer hem till lilla mej!!=D för att fira att jag ÄNTLIGEN får sitta bakom ratten på en bil!!!!D=D=D=D;)=P

Ha de bäst MÖRSARE!!!! 
KRAAAAAAAAAAAM Nicole Kågefors<333333333333333

Hej och välkomna till MöRS-bloggen

Tanken är att framför allt ni MöRS-ungdomar ska ha den som erat eget forum, där ni kan dela med er av hästlivet, träning, avåkningar, dumma hästar, snälla hästar, tävlingar, märkliga domarkomentarer osv osv osv.
Det enda vi kräver är att ni respekterar varandra och håller en hyfsad ton i inläggen.
Diskutera gärna, kom med råd och tips, hjälp varandra och kom gärna med några kul ideér på MöRS-aktiviteter i framtiden.
Vill du vara med och blogga, hör av dig till [email protected] eller [email protected] så får du inloggningsuppgifterna.
Vill samtidigt passa på att ge en bamsekram till Sofia Pettersson som fixade bloggen!
Have fun
Karin Larson
ordförande i MöRS
[email protected]


bloggen är klar!

Sådär, nu är bloggen klar för MöRS ungdomar!
Bara att sätta igång att börja skriva.


RSS 2.0