Segare sniglar finns det inte....

Sitter och segar framför datorn, bara 5 dagar kvar på stalltjänsten. USCH! veckan går alltid segt om man har stalltjänst, men fick iaf åka hem igår på eftermiddagen och träffa hästarna. Pysslade om Milla lite innan jag åkte, jag ville stanna hemma och inte åka tillbaka för att natta skolans hästar -_-

Aja hoppas ni har det bättre än mig iaf, här är det lera och blött. Kan inte bli bättre :P

Emma

Håller med Erika!

Jag röstar JA för en liten get-together med MöRS brudarna!

Kan någon (Nicole kanske kan kolla med sin mamma)bestämma något datum vi kan träffas i After Riden på Fors?

Jag tar med fika!

Om någon är allergisk mot jordnötter vill jag veta det så fort som möjligt! Smsa 0707940448

Jasmine :>

Dax igen!

Hejsan!


Nu tycker jag att det kan bli dax för en ungdomsträff för att bara ha kul och snacka "skit" igen.
Bara jag eller finns det fler? ;)


PUSS PÅ ER MÖRS PINGLOR <3 

/Erika!

Vilken fart det blev på bloggen!

Kul att fler börjat skriva i bloggen nu! (cred till Sofia!)

En liten uppdatering om mig och Huginn kanske är på plats.
Huginn fick nya skor igår (och jag en extra lovdag från skolan :D) och skall maskkollas imorgon eller söndag, för 1 maj flyttar ponnyn till Fors. Tanken är att jag ska få lite mer insikt i hur pållen fungerar, på inhängnad ridbana/ridhus, för allas säkerhet ;) Det kanske finns en liten tävlingshäst i honom :)

På lovet ska jag besöka stallet jag var medryttare i förrut, ska mysa med fd medispålle Freyr!


Huginn njuter av vårsolen!

 

Jasmine


Ska väl också försöka skriva något..

Har äntligen kommit på något som jag kan försöka skriva :)
Igår hade jag min sista dag på min två veckor långa praoperiod på Fors. Det har varit väldigt kul och lärorikt (och väldigt slitigt såklart). Sista dagen gick allt det jobbiga med mockningen och fodringen snabbt och klockan två fick jag följa med på en uteritt på Vaka. Brittis var ledare på Naggur och eftersom det bara var nybörjare så blev det  mest skritt och bara lite tölt. Men det var väldigt mysigt ändå med en lång skrittur på två timmar ute i skogen. Och Vaka gick jättefint :) När vi kom hem och hade fixat färdigt allt blev det även lite fika med kladdkaka innan vi alla åkte hem för dagen.

Amanda


Vårkänslor

Nu ska även jag försöka skriva lite här på bloggen. Har inte haft användarnamn och lösenord tidigare men nu har jag dem.
Har varit ute på en underbar uteritt på min medryttarhäst, Pjakkur. Så underbart väder! Och gissa vad jag såg, en FJÄRIL! Det är vår! Äntligen! Det är verkligen underbart att ha en häst att rida när det är sånt här väder. Har inte varit så kul i vinter med all snö, men nu känner man att det varit värt allt slit. Våren är här! Bara för att jag säger så här så kommer det säkert snöa imorgon. Men nu ska vi inte vara pessimistiska. Jag har världens vårkänslor och det kan ingenting ändra på idag!

Maya


Katina is in tha house ;)

Hej alla glada mökkur-blogg-läsare! :)
Hehe nu ska jag försöka skriva ett acceptabelt inägg här :)
I lördags tävlade jag min häst som heter Vök :) Vi gick inte vidare till final men det var ju ändå bara hennes tredje tävling i hennes snart 12-åriga liv :) Jag är iallafall nöjd med henne! :D En lite rolig grej är att jag har alltid trott att hon var 4-gångare men när vi skulle visa galopp misslyckades jag med fattningen och tydligen råkade jag lägga Vök i ren passgång :) haha fick -1,5 för det men jag blev jättaglad att hon är 5-gångare :P

Idag har jag iallafall varit i stallet och ridit min söta lilla häst :) Hon kändes konstig idag... Så fort jag tog det minsta i tygeln for huvudet upp så jag kunde inte samla henne och när sånt händer brukar ju hästen oftast springa i trav men min unika lilla häst gick i ren tölt xD Hon är verkligen One in a million ;)
Efter ridningen knöt jag fast henne vid en påle utanför stallet och borstade av henne, man skulle lätt knunna sticka en tröja av håret x) Och sen borstade jag igenom hennes lugg, man och svans ordentligt (Y) Haha, råkade knyta fast henne med en dubbelknut så jag fick inte loss henne x) hade ju fullt med glansspray på händerna så det skulle vara extra svårt (Y) Då släppte jag henne lös mitt på stallplan och min lydiga lilla häst/hund följde med mig in i stallet :) lämnade henne i boxen som var full med hö (Y)

Det var min dag det :) Hoppas det var värt att läsa :)
Btw. Tack Mia för att du mailade adressen och lösenordet till mig :) Hehe hade fått det någon gång men det råkade jag radera :$




Det var lite bilder på jordens finaste skapelse ;) se och njut ;)


RSS 2.0